افزایش بازدید سایت اگر با نرخ تبدیل پسندیده به اتفاق باشد، می تواند منجر به افزایش فروش برای شما بشود! پس حتما لازم است که به افزایش ترافیک سایت خویش اهمیت بدهید و در کناره آن نرخ تبدیل خود را نیز شفا ببخشید.
اما در این مقاله می خواهم به آموزش افزایش بازدید سایت بپردازم و ۵ راهکار کاملا عملی و کاربردی را بصورت گام به گام با شما در میانی بگذارم.
تمامی این راهکارها ویژه فضای وب ایران است و مطمئن باشید می توانید از آنها شدامد جذب کنید. پس به هیچ عنوان این مقاله را از دست ندهید!
آپدیت مرداد ۹۷ – برای آگاهی از آپدیت بعدی، در خبرنامه عضو شوید.
عضویت در خبرنامه
برای مطالعه تند هر بخش، روی عنوان آن کلیک کنید.
۱٫ افزایش بازدید سایت به کمک انتشار محتوای طولانی و آسمان خراش
۲٫ افزایش ترافیک تارنما به شیوه ویرایش محتوای قدیمی
۳٫ افزایش بازدید سایت به شیوه بازنشر محتوای قدیمی
۴٫ افزایش ترافیک سایت به کمک اینفلوئنسرها
۵٫ افزایش شدامد سایت به کمک شفا CTR
۱٫ افزایش بازدید سایت به کمک انتشار محتوای طولانی و آسمان خراش
طبق تحقیقاتی که بدست سایت BuzzSumo و Moz مشترکا انجام شده است، محتواهایی با طول بیشتر از ۱۰۰۰ واژه یا اصطلاحا آسمان خراش، نرخ اشتراک گذاری و لینک دهی بیشتری دارند:
تاثیر طول محتوا افزایش شدامد تارنما افزایش شدامد سایت طول محتوای شما به بیش از ۳۰۰۰ واژه برسد، بیش از ۲۰۸% نرخ اشتراک گذاری بیشتری دارد، البته نه در ایران!
اگرچه متاسفانه در ایران ادب اشتراک گذاری درونمایه و مطالب به آن شکل که در بیرون از ایران رواج دارد، موجود نیست ولی کماکان باید گفت محتواهای بیشتر از ۱۰۰۰ کلمه از چندین لحاظ تاثیر زیاد زیادی دارند :
مهم ترین نکته اینکه گوگل این گونه محتواها را بسیار دوست دارد.
این درونمایه معمولا زیاد کامل است و می تواند به نکویی به تمامی نیازهای کاربر استجابت دهد.
اگر افراد بخواهند به محتوایی لینک بدهند، بی گمان به چنین محتواهایی لینک می دهند چرا که کیفیت بیشتری دارد.
هنگام نوشتن چنین محتواهایی، فرصت آن را دارید که از واژه ها کلیدی اکثریت بهرهگیری کنید.
بنابراین صحیح است که افزونه YoastSEO به شما توصیه می کند حداقل ۳۰۰ واژه درونمایه بنویسید اما من به شما توصیه اکید دارم که کمینه طول محتواهای خویش را در بی گمان ۱۰۰۰ و یا حتی ۱۵۰۰ کلمه نگاه دارید. در واقع نیاز نیست حتما ۴ یا ۵ هزار نوشتار درون سایتتان داشته باشید، با ۴۰ ۵۰ نوشتار با کیفیت و طولانی می تاب به رتبه های ۱ گوگل در بسیاری از کلمات کلیدی دست یافت! مثال این باره را می توانید در وبسایت برایان آیین رسیدگی کنید که چگونه با فقط ۴۰ مقاله، رتبه ۱ را در کلمات پررقابت در دامنه سئو به خویش وابستگی دیتا است.
من در وبمستر خاکستری نیز چنین روشی را در پیش گرفتم و حتی در ارتباط با کوچکترین موضوعات نیز کمینه ۱۰۰۰ واژه محتوا می نویسم. اما باید بدانید که میانگین طول محتواهای وبمستر خاکستری، ۲۰۰۰ واژه است. البته به تازگی بخش رفرنس های آموزشی را راه اندازی کرده ام که هر رفرنس کمینه ۱۰ الی ۱۵ هزار واژه دارد!
۲٫ افزایش شدامد تارنما به روش ویرایش محتوای قدیمی
همه ما می دانیم که فرآوری محتوا اهمیت زیاد زیادی دارد و لازمه افزایش ترافیک سایت این است که محتوای خوبی داشته باشیم. اما موردی که خیلی افراد از آن غافل می شوند ویرایش محتواهای قدیمی است!
ویرایش و آپدیت کردن یک محتوای کهن نسبت به تولید یک محتوای تازه، توان فوق العاده اکثریت در افزایش ترافیک وب سایت دارد!
بگذارید با آماری از وبسایت وبمستر خاکستری این جستار را به شما اثبات افزایش ترافیک وب سایت شدامد سایت باستانی بر افزایش ورودی سایت از گوگل
این شمردن و ارقام مربوط به مقاله «بهترین ربات اینستاگرام» می باشد. این نوشتار در حدود ۲ ماه بود که هیچ ویرایشی روی آن اتمام نشده بود. برای همین من اقدام به ویرایش مجدد آن کردم.
همانطور که در عکس بالا می بینید، در تاریخ ۲۷June این مقاله آپدیت شد و می بینید که ورودی این نوشتار از گوگل به میزان ۱۲۵% افزایش داشته است!
و مطمئن باشید تولید هیچ محتوایی نمی تواند در هفته اول برای شما چنین درصد رشدی را برپایی کند چرا که کمینه برای ایندکس شدن توسط گوگل به چند روز زمان بیچارگی دارد و بعد متعلق به باید منتظر باشید لغایت رتبه بندی ها چهره بگیرد… اما ویرایش درونمایه …!!
سوالی که اینجا پیش می آید این است که دقیقا «ویرایش» محتوای قدیمی چگونه چهره می گیرد و شیوه صحیح آن چیست؟
درباره این جستار در اپیزود ۱ ویدیوکست های بازاریابی دیجیتال صحبت کرده ام اما الان می خواهم به طور کامل در ارتباط با این جستار گفتگو کنم. پس پیوستگی نوشتار را حتما بخوانید…